Зодия Близнаци да си стои вкъщиЕто и хороскопа на ОвенДнес не

...
Зодия Близнаци да си стои вкъщиЕто и хороскопа на ОвенДнес не
Коментари Харесай

Тази зодия да не излиза от вкъщи на 23 май четвъртък, сочи хороскопа

Зодия Близнаци да си стои у дома

Ето и хороскопа на 

Овен

Днес не е най-хубавият ден за начало на нова работа. За бърза реализация на истинския Ви план ще пречат несъответствуващото въодушевление или несъразмерната сензитивност на близките към ставащото. Чуждите проблеми ( включително и прекарванията на другите хора), може да Ви интересуват по-силно от Вашите лични. Не са изключени неуместни сантиментални мемоари, парализиращи волята Ви. През това денонощие е доста значима прочувствената естетика сред Вас и Вашите близки. Постарайте се да нямате секрети едни от други, с изключение на най-невинните.

Телец

Днес ще си дадете сметка, че нещата са тръгнали обратно. Това ще се отнася както за Вашата работа, по този начин и за персоналния Ви живот. Така че бъдете внимателни и деликатно следете за това, което е значимо за Вас. А когато можете на 100 % да разберете какво, по какъв начин и за какво става, преминете към дейни дейности и оправете нещата. Животът на върха може да бъде много уединен, само че пък е чудесно място човек да изрича своето мнение.
 

Близнаци

Днес природата ще се окаже срещу Вашите връзки. Метереологичното време по никакъв метод няма да способства за сантиментални разходки и буйни самопризнания в обич, само че и няма да Ви даде опция да се концентрирате един в различен: нещо непрестанно и наложително ще Ви отвлича. Затова, в случай че има опция да не излизате от къщи, не го правете...
 

Рак

Представителите на Вашия знак от женски пол, през днешния ден безусловно ще ги притегля пазаруването на декорации и всевъзможни женски дреболии. Само че не опустошавайте прекомерно интензивно своето портмоне - безгрижно изхарчените пари в скоро време ще се окажат нужни за доста по-важни неща.
 

Лъв

Днес на Вашия обичан човек няма да желае да Ви припомня за някои моменти от Вашия взаимен живот, въпреки че това би било доста потребно за по-нататъшните връзки. Постарайте се да му намекнете за това и да се опитате да си спомните предишното дружно. Трябва да помогне.
 

Дева

Странен ден е в действителност, от самото начало ще имате чувство за някаква обреченост. Не предизвиквайте ориста, че най-после в действителност може да ви застигне. Правете каквото би трябвало, пък тогава няма по какъв начин да не стане каквото желаете.
 

Везни

Каквито и сигнали да звучат в главата Ви, просто не би трябвало да ги игнорирате освен през днешния ден, а и по-нататък. Днес те ще се раздават ту тук, ту там, ангажирайки Вашето внимание. Разполагате с нужното време, с цел да се вслушате в своето сърце. А в глъбините му се таи една концепция, въз основа на която би трябвало да действате - това е Вашата задача за през днешния ден. Не се опасявайте да деянията смелост и самодейност там, където е допустимо.
 

Скорпион

Много ще бъде значимо да разбете, какво мислят за Вас. А точно през днешния ден това ще бъде изключително мъчно. Опитвайки се да получите тази информация по заобиколни пътища, бъдете на ясно, че до момента в който стигне до Вас, може да се промени до неразбираемост.
 

Стрелец

Днес ще Ви се желае да прегърнете своя обичан човек и да не го пускате по опция на никое място без Вас и, несъмнено, в никакъв случай. Ако това не се получи, а най-вероятно по този начин и ще стане, постарайте се да се наслаждавате на всяка секунда, прекарана дружно. Те са действителното благополучие.
 

Козирог

Редно е да деянията схващане към членовете на фамилията внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие откровено считате това за нелепост и сте склонни да ги наградите към порядък? Не бурзайте и ще видите, че скоро ще Ви стане забавно, а полученият резултат очевидно ще оправдае напъните.
 

Водолей

За Водолеите през днешния ден са евентуални проблеми, имащи внимателен темперамент. Не е изключено да Ви „ атакуван ” посетители, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък сега изобщо да не Ви бъде до това. Не се тормозете и им предложете каквото имате! В креайна сметка никой не Ви задължава да вършиме непотребни разноски, с цел да деянията гостолюбие. А и не обвинявайте за това своята за нищо не отговорна половинка...
 

Риби

Може да се върнете към предходните занимания, и да ги доверете до край, без изпитание. Идват забавни оферти, отнасящи се до развлечения и пътешествия. Ще имате опция да прекарате времето си доста прелестно и увлекателно. Не са изключени и сантиментални запознанства. Отношенията, стартирани през този ден изначало ще бъдат повърхностни, само че доста скоро може да преминат на по-сериозно равнище. Възможни са финансови компликации, напразни разноски и загуби. Всичко това е единствено досадно, само че никога трагично, тъй че не си заслужава да се разстройвате.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР